Svagab finns för att hjälpa dig!

Vi hjälper dig som är i behov av en extra hand i vardagen.

Hushåll, äktenskap, relationer, familj, barn, vänner, jobb, aktiviteter. . ja, du kanske märker att vi skulle kunna fortsätta. Listan är oändlig! Allt detta och mer ska du hinna med och din tid är begränsad. Tyvärr är det bara 24 timmar på ett dygn.

Vi hjälper dig med en väldigt omfattande del av ditt liv som kanske tar längst tid. Nämligen hushållet.

Hushållet måste alltid underhållas med jämna mellanrum. Du måste damma, dammsuga, moppa golvet, rengöra köket, badrummet, städa sovrummet, vardagsrummet, torka bort fläckar, och ja, listan fortsätter här också!

Alla vill vistas i en ren miljö och vi förstår att du kanske inte hinner med allt detta. Därför finns vi, för att hjälpa just dig.

Läs mer om våra tjänster här.

Genom vårt samarbete med mäklarkontoren runt om i Stockholms Län har vi utvecklat våra tjänster inom flytt och flyttstädningar.
Fråga din mäklare om just ditt anlitade mäklarkontor har samarbete med oss så att du kan ta del av de förmånliga priserna!
För att alltid leverera bra kvalité på utfört arbete använder vi oss av utbildad personal med många års erfarenheter och utgår ifrån mäklarsamfundets rekommendationer. Dessutom lämnar vi alltid nöjd kundgaranti.

Vår högsta prioritering i samarbetet med vårdbolagen är att se till att brukarna inom vården känner sig trygga. Därför är det väldigt viktigt att rätt person åker till rätt brukare. Här hjälper vi till med sysslor i hemmet som underlättar vardagen. Det kan vara regelbundna städningar, matlagning, handling, promenadsällskap och ledsagning. Vi har personal med många års erfarenheter inom vården.